geram !

hey ! salam ~ grrrrrrr ! aku geram nie . geram geram geram !!!! knpa lg ?? aishhhhhh ~ skolah tu laaaaa .


td ada cramah kat skolah . then ramai yg bawa camera . hal besa laa kan . but ! the worst is , at the end tu , sblm kami balik PK FORM6 buat announce yg TIDAK DIBENARKAN LAGI BAWA KAMERA KESEKOLAH TANPA KEBENARAN ! uhhh ?? what the **** ! eeshhhhh ~ ndak kan laa ada peraturan mcm tu . bukan boleh wat pa pa pon kamera tu . biar laa kami bawa . ndak kan ndak boleh ! kami nie PRA-U sudah baa ! bukan lg mcm student besa tu . aiiiii ~ sgt tidak puas hati ! SANGAT SANGAT TIDAK PUAS HATI ! geram nyaaaaaaaaaaaa ! :(


adoy ~ byk lg keja skolah nie . pening kpala aku . mna lg telur maw d jaga mcm anak sendiri . jd parents lg . maw wat servey harga barang lagi . btl'btl mcm sudah ada keluarga . adeyyyy ~ teacher nie kan ada'ada jak dea suruh . -.-''


sudah laaaa . pening aku ! bubye ~ :p





!  eyraazreen !